Noticia
SPONSOR GENERAL Patrocinador Unió Esportiva Sant Sadurni

50 ANYS DE FÚTBOL FEMENI

10 de Abril de 2020

Fútbol Femení

Imagen principal noticia

50 anys de futbol femení i centenari del club.

La U.E. Sant Sadurní inicia una campanya de captació de jugadores per la temporada 20/21.

L'objectiu és trobar noies que vulguin formar part de club, els agradi practicar esport, tinguin ganes d'aprendre i els apassioni el futbol. Et sents identificada? Doncs llavors, no ho dubtis, t'estem buscant a tu.

Amb aquesta acció, el club pretén impulsar i donar visibilitat al futbol femení, a més d'educar en models de vida saludables a la població més jove desenvolupant valors de convivència, esportivitat i companyerisme.

La U.E. Sant Sadurní obre les portes a totes aquelles interessades en fer esport i gaudir de el futbol femení i, per això, només s'han de posar en contacte per rebre informació i resoldre aquells dubtes que puguin existir.

Informació:

Oficina Zona Esportiva Municipal. (Camp de futbol).

(Horari de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 17:30 a 20:00 hores).

Telèfon: 680.155.700

Mail: sscoordinacio.ue@gmailcom - ue.secretaria@gmailcomSin Comentarios


Iniciar sesion


Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración