Comparte

IV TORNEIG FUTBOL BASE PAÍS DEL CAVA

Torneos/Trofeos/ 19 de Abril de 2019

FINALITZA EL TORNEIG PAIS DEL CAVA AMB LA PRESÈNCIA DE 16OO PERSONAS

FINALITZA EL TORNEIG PAIS DEL CAVA AMB LA PRESÈNCIA DE 16OO PERSONAS

El passat 19, 20 i 21 d’abril es va dur a terme al Mpal. de la Triola de Sant Sadurní d’Anoia el Torneig de Futbol Base País del cava.

En aquesta edició han participat han participar un total de 43 equips arribats de diferents indrets de Catalunya.

Els participants un total de 540 jugadors/es, formats per equips de categories des de Prebenjamins fins a Alevins, han jugat més de 108 partits de futboldurant els dies del Torneig.

El divendres 19 en la categoria prebenjamí el campió va ser la Unió Esportiva Parc que va jugar la final contra La fundació Unió Esportiva Cornella on va perdre la final per 5 a 0.

El dissabte 20 en la categoria benjamí el campió va ser C.D. Ribes que va jugar la final contra el UD. Sant Sadurni A on va perdre la final en la tanda de penals. Resultat del partit 1 a 1.

El diumenge 21 en la categoria aleví el campió va ser la Fundació de Futbol Badalona que va jugar la final contra la Pª. Barcelonista Collblanc Sants on va perdre la final per 5 a 1.

Cal destacar el bon nivell de competició que han realitzat els nostres equips durant el torneig.

Agrair als entrenadors el treball realitzat durant aquests dies.

A la cloenda del torneig hi han assistit el directiu i delegat de la Federació Catalana de Futbol al Penedès i Garraf, Manel Duran; el president de la Unió Esportiva Sant Sadurní, Xavier Roig; membres de la junta directiva i el coordinador esportiu, Txema Mirena.

Agrair a tots els equips participants, públic assistent per la seva col·laboració en la donació d'aliments que durant els dies del torneig han portat al punt de recollida situat en una zona de les instal·lacions del camp.

Felicitar als equips participants per l'assistència als pares i acompanyants dels equips pel seu comportament i animació durant el torneig.

Destacar també la col·laboració dels entrenadors i pares que van voler aportar el seu gra de sorra aconseguint que els 3 dies hagin sigut fantàstics.

Agraïm la col-laboracióde la Regidoria d’ Esports del Ajuntament de Sant Sadurní d’ Anoia, de la Diputació de Barcelona, Federació Catalana de Futbol, Delegació Penedès Garraf i als sponsors IL Picarolo, Aramar, Xocolata Cal Simón, Pixel, Fotografia Adolfo, Sense,...Nom, El Picarol, Restaurant i Cavas Marina, La Llar del Pollastre i el Bar Zona Esportiva.

Noticias relacionadas

08 de Marzo de 2019

Benjami A

Leer más

Sin Comentarios

Inicia sesion en la parte superior de la web


    Volver Noticiero

    Sponsors

    Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

    AceptarCambiar configuración