Noticia
SPONSOR GENERAL Patrocinador Unió Esportiva Sant Sadurni

La importància de l'alimentació i la hidratació en els esportistes.

17 de Mayo de 2018

Xerrada de nutrició amb Juan Bel-lan.

Imagen principal noticia

El passats dies 7 i 14 de Maig, varen tenir lloc a la Sala d’Actes del Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia, les xarrades relacionades amb l’alimentació dels esportistes.

El Club UE. SANT SADURNI amb la col·laboració de la farmàcia ANNA FERRER de Sant Sadurní d’Anoia, van exposar a través del seu farmacèutic JUAN BEL-LAN, unes interessants reflexions sobre la nutrició i alimentació dels esportistes, especialment el joves jugadors.

Es van exposar de manera molt il·lustrativa per els nens i nenes que hi varen assistir, de quins tipus d’aliments son mes adients per la practica esportiva i el seu correcte creixement.

Quins tipus d’aliments son mes aconsellables abans i després d’una activitat esportiva, amb molt d’incís amb l’apartat de l ’hidratació durant l’activitat.

El JUAN també en va mostrar com saber distingir, un bon aliment, llegint les etiquetes, i aprendre a refusar aliments ultra processats o poc adients per la dieta diària.

Ha varen assistir jugadors/es dels equips Prebenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils així com Pares i Mares dels jugadors/es.

Un agraïment al JUAN per la seva paciència i interès, a la Farmàcia ANNA FERRER per aquesta col·laboració i també als assistents a les xarrades, per mostrar el seu interès en millorar l’aspecte de l’alimentació en l’activitat esportiva.


Sin Comentarios


Iniciar sesion

Leer también
23 de Febrero de 2021EQUIPACIÓ DEL CENTENARI
20 de Abril de 2020VINE A JUGAR AMB NOSALTRES
10 de Abril de 202050 ANYS DE FÚTBOL FEMENI
06 de Abril de 2019Acord de collaboració amb el Equip 4 Fitness Club

Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración