NOTICIA

17 de Mayo de 2018

Xerrada de nutrició amb Juan Bel-lan.

El passats dies 7 i 14 de Maig, varen tenir lloc a la Sala d’Actes del Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia, les xarrades relacionades amb l’alimentació dels esportistes.

El Club UE. SANT SADURNI amb la col·laboració de la farmàcia ANNA FERRER de Sant Sadurní d’Anoia, van exposar a través del seu farmacèutic JUAN BEL-LAN, unes interessants reflexions sobre la nutrició i alimentació dels esportistes, especialment el joves jugadors.

Es van exposar de manera molt il·lustrativa per els nens i nenes que hi varen assistir, de quins tipus d’aliments son mes adients per la practica esportiva i el seu correcte creixement.

Quins tipus d’aliments son mes aconsellables abans i després d’una activitat esportiva, amb molt d’incís amb l’apartat de l ’hidratació durant l’activitat.

El JUAN també en va mostrar com saber distingir, un bon aliment, llegint les etiquetes, i aprendre a refusar aliments ultra processats o poc adients per la dieta diària.

Ha varen assistir jugadors/es dels equips Prebenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils així com Pares i Mares dels jugadors/es.

Un agraïment al JUAN per la seva paciència i interès, a la Farmàcia ANNA FERRER per aquesta col·laboració i també als assistents a les xarrades, per mostrar el seu interès en millorar l’aspecte de l’alimentació en l’activitat esportiva.

Noticias relacionadas

26 de Octubre de 2018
29 de Junio de 2018

Sin Comentarios

Inicia sesion en la parte superior de la web

Banner menu UE Sant Sadurni
Introduce el codigo de tu widget aqui
Patrocinador UE Sant Sadurni
Patrocinador UE Sant Sadurni
Patrocinador UE Sant Sadurni
Patrocinador UE Sant Sadurni
Patrocinador UE Sant Sadurni
Patrocinador UE Sant Sadurni
Patrocinador UE Sant Sadurni
Patrocinador UE Sant Sadurni
UE Sant Sadurni

Nota legal | Mapa web

Contacto

Según el artículo 22 de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico así como en el Considerando (30) RGPD informamos de que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de CookiesAceptar