Comparte

La importància de l'alimentació i la hidratació en els esportistes.

Imagen principal noticia

Club en prensa/ 17 de Mayo de 2018

Xerrada de nutrició amb Juan Bel-lan.

El passats dies 7 i 14 de Maig, varen tenir lloc a la Sala d’Actes del Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia, les xarrades relacionades amb l’alimentació dels esportistes.

El Club UE. SANT SADURNI amb la col·laboració de la farmàcia ANNA FERRER de Sant Sadurní d’Anoia, van exposar a través del seu farmacèutic JUAN BEL-LAN, unes interessants reflexions sobre la nutrició i alimentació dels esportistes, especialment el joves jugadors.

Es van exposar de manera molt il·lustrativa per els nens i nenes que hi varen assistir, de quins tipus d’aliments son mes adients per la practica esportiva i el seu correcte creixement.

Quins tipus d’aliments son mes aconsellables abans i després d’una activitat esportiva, amb molt d’incís amb l’apartat de l ’hidratació durant l’activitat.

El JUAN també en va mostrar com saber distingir, un bon aliment, llegint les etiquetes, i aprendre a refusar aliments ultra processats o poc adients per la dieta diària.

Ha varen assistir jugadors/es dels equips Prebenjamins, Benjamins, Alevins i Infantils així com Pares i Mares dels jugadors/es.

Un agraïment al JUAN per la seva paciència i interès, a la Farmàcia ANNA FERRER per aquesta col·laboració i també als assistents a les xarrades, per mostrar el seu interès en millorar l’aspecte de l’alimentació en l’activitat esportiva.

Noticias relacionadas

27 de Marzo de 2020

Suspès el V Torneig Pais del Cava.

Leer más

04 de Junio de 2019

UNIÓ ESPORTIVA SANT SADURNI

Leer más

Sin Comentarios

Inicia sesion en la parte superior de la web


    Volver Noticiero

    Sponsors

    Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

    AceptarCambiar configuración