Noticia

Prosocker Fútbol

04 de Mayo de 2018

Mitgeta oficial temporada 18.19 Les úniques mitgetes de futbol amb butxaca interna que immobilitza completament la teva canyenllera sense necessitat de cap altre complement.

Imagen principal noticia

Les úniques mitgetes de futbol que aconsegueixen immobilitzar totalment la canyellera gràcies al compartiment interior frontal de què disposa. QUÈ ACONSEGUIM? Els grans avantatges que aquesta mitgeta aporta, permet eliminar completament la necessitat d'altres accessoris compressius externs utilitzats fins al moment per aconseguir el mateix fi, aconseguint una major simplicitat i evitant pressions sanguínies totalment desaconsellades i més durant la pràctica de l'activitat esportiva. GRANS BENEFICIS TOTAL immobilització de la canyellera. FACIL I RAPIDA introducció de la protecció. AÏLLAMENT de la canallera evitant rascades i contacte directe amb la pell. MINIMITZAR considerablement en costos i utilització d'altres accessoris externs. EVITAR pressions cutànies durant l'exercici físic. RESPECTA completament l'estètica exterior de la mitgeta. Gaudeix del teu futbol amb la màxima seguretat i comoditat.


Sin Comentarios


Iniciar sesion

Volver Noticiero

Según el artículo 22 de la Ley de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico así como en el Considerando (30) RGPD informamos de que este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar tu navegación, adaptarse a tus preferencias y realizar labores analíticas. Al continuar navegando aceptas nuestra Política de CookiesAceptar