Noticia
SPONSOR GENERAL Patrocinador Unió Esportiva Sant Sadurni

RENOVACIÓ PER JUGADORS-RES DEL CLUB T. 2021-2022

07 de Junio de 2021

TEMPORADA 21-22

Una vegada més, ens preparem per afrontar la nova temporada 2021-2022 amb la mateixa il·lusió i força del primer dia.

Us volem agrair la confiança que heu dipositat en nosaltres i permetre'ns gaudir dels vostres fills que passen gairebé 10 mesos a l'any amb nosaltres. Els veiem créixer i evolucionar com a esportistes i persones des de ben petits i això és un gran regal per nosaltres, perquè ens esteu confiant el major tresor que tenim com a pares. Al final tots pertanyem a una gran família que és aquest Club i hem de continuar fent-lo gran.

Enguany i amb l’experiència que hem anat adquirint, volem introduir alguns canvis per millorar tant la planificació de la propera temporada com les condicions econòmiques per poder facilitar a les famílies els pagament de les quotes.

RENOVACIÓ DELS JUGADORS

 La renovació dels jugadors, és el pilar més important que tenim per poder planificar amb garanties la propera temporada. Ens permet determinar nombre de jugadors, nombre d’equips i cos tècnic necessaris. Es per això que us demanem que si continueu amb nosaltres no allargueu la renovació, ja que crea incertesa en els pares i jugadors i pot provocar la pèrdua d' equips.

Hem establert doncs, un període de renovació inicial des de 20 de maig a 18 de juny

QUOTES DOMICILIADES

Com a novetat per la propera temporada i per reduir la càrrega econòmica que pot suposar per les famílies la concentració del pagament en dos quotes, hem decidit la implantació del pagament mes a mes mitjançant la domiciliació bancaria. D'aquesta manera,facilitem els pagament  en totes les situacions familiars. Es girarà doncs un rebut bancari mensual del dia 1 al 5 entre els mesos d' agost a maig .

Us informem que si es produeix la devolució de cap rebut el Club no es podrà fer càrrec de les comissions que generin.

   

DESCOMPTES PER FAMÍLIES NOMBROSES I MÉS D'UN Fill lNSCRIT Al CLUB

Es posa en marxa l'aplicació de descomptes per a famílies nombroses i per aquelles famílies que disposen de més d'un fill jugant al club, per reduir la càrrega econòmica que pot suposar, tant en la quota de renovació com a la resta de quotes anuals.

NOVA EQUIPAClÓ

Com a novetat, l’equipació no es vendrà a les dependències del Club, ja que s'ha establert un conveni de col·laboració amb la botiga Esports Sola situada al Carrer del Raval perquè sigui el punt de venda.

Com ja sabeu, estem en procés de canvi d'equipació del club amb nou escut i nou disseny. Hem escollit una equipació de major qualitat en condicions tèrmiques i anatòmiques que milloren la transpiració del cos. En els propers dos anys, les equipacions d'entrenament conviuran fins esgotar les existències de les antigues, però no serà així amb la samarreta de competició. En aquest cas, us hem de demanar un esforç perquè adquiriu la samarreta de competició la qual serà econòmica i quedarà en propietat del jugador. En el moment de la renovació, es podrà fer la comanda de la nova samarreta de competició per el jugador i se li assignarà el número que decideixi la direcció esportiva, sempre mirant de conservar el número amb el que ha jugat sempre al club.

Pel que fa a l’equipació d’entrenament, s’oferiran diversos pacs com a: pantaló+samarreta+suadora+motxila, etc. Aquesta informació la podeu trobar a la nostra pàgina web, a la nostra oficina o a la botiga d’esports.

RENOVACIÓ

Renovació des del 20 de maig al 18 de juny

  • Renovació anual jugador …………………………… 40€

 de la renovació anual es podrà abonar en efectiu o visa a la nostra oficina o bé mitjançant transferència bancaria al nostre compte BBVA ES47 0182 0238 4402 0189 0005 POSAR NOM DEL JUGADOR

DESCOMPTES ESPECIALS NO ACUMULATIUS

  • Família nombrosa ….. Dte.de 5% al total de la quota anual

  • Segon fill ………………. Dte. 30% del total de la quota anual

  • Tercer fill ………………. Dte. 50% del total de la quota anual

Sin Comentarios


Iniciar sesion

Leer también
04 de Junio de 2021COMUNICADO OFICIAL
21 de Abril de 2021TOTS SOM UN BATEC

Volver Noticiero

Utilizamos cookies propias y de terceros para elaborar información estadística y mostrarte publicidad personalizada a través del análisis de tu navegación, conforme a nuestra política de cookies. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir su utilización, aunque debera tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades en la navegación. Si continúas navegando, aceptas su uso.

AceptarCambiar configuración